Fintech Nieuws

Taxback International helpt bedrijven nieuwe inkomsten te genereren bij garantie conformiteit

Wereldwijd heeft Covid-19 een negatieve financiële impact gehad op bedrijven. Om de economische crisis door de Covid-19-pandemie het hoofd te bieden, moeten bedrijven meer dan ooit nieuwe inkomsten genereren. Een zeer efficiënte, vaak vergeten manier, is terugvordering van btw. Het Ierse bedrijf Taxback International, gespecialiseerd in fiscale diensten, blijft tijdens de crisis inzetbaar en biedt bedrijven een gratis evaluatie van de mogelijkheden voor btw-terugvordering. 

Terugvorderen van btw om de cashflow te optimaliseren
“De btw kan in Nederland en België tot 21% en in Luxemburg tot 17% van de kosten van een bedrijf uitmaken. Het terugvorderen van binnenlandse en buitenlandse btw is een strategische manier om snel geld binnen te halen, vooral in tijden van economische crisis. Dankzij de geavanceerde technologie van Taxback International kunt u deuren openen naar inkomstenstromen waarvan u nooit had gedacht dat ze bestaan. Klanten zijn verbaasd als ze onze oplossing ontdekken en horen hoeveel we voor hen kunnen terughalen. “Waarom hebben we dit niet eerder gedaan?” is een vaak gestelde vraag”,  aldus Mag Swan, Regional Sales Manager voor de Benelux bij het Ierse Taxback International.

Om zoveel mogelijk bedrijven te helpen hun cashflow te optimaliseren en financiële problemen te voorkomen, biedt Taxback International een gratis evaluatie aan. De gratis evaluatie zal de aandacht vestigen op de nieuwe inkomsten die bedrijven kunnen genereren, zodat ze vooraf weten of het economisch zinvol is om het traject in te gaan.

“Zodra de gratis evaluatie is uitgevoerd, kunnen bedrijven die dat wensen, ons een overzicht van hun kosten overhandigen en bij de fiscus een aanvraag tot terugbetaling indienen. Er zijn voor de bedrijven geen voorafgaande kosten verbonden aan deze procedure, aangezien ons bedrijfsmodel gebaseerd is op zogenaamde success fees.”
Mag Swan

Trainingen en presentaties
De btw-teruggaveoplossing van Taxback is van toepassing op binnenlandse en buitenlandse reiskosten. Bedrijven kunnen de vaak uiterst complexe terugvorderingsprocedures uitbesteden aan belastingdeskundigen die een grondige kennis hebben van de fiscale regels en voorschriften in meer dan 126 landen.
Deelname staat open voor bedrijven van elke omvang, van MKB-bedrijven tot grote ondernemingen, en werkt met terugwerkende kracht: het is mogelijk om een btw-teruggave te krijgen op facturen die tot 5 jaar oud zijn in Nederland en Luxemburg en tot 3 jaar oud in België. Bedrijven kunnen Taxback overzichten overhandigen van hun onkostendeclaraties, maar de oplossing kan ook rechtstreeks worden geïntegreerd in een eigen expensemanagementsoftware (EMS). Training en presentatie van de tool maken eveneens deel uit van het aanbod.

Expertise en klanttevredenheid: de sleutels tot het succes
Taxback International is in 1996 opgericht door de Ierse groep Taxback en is nu in 23 landen aanwezig. Dit succes is te danken aan een zeer ervaren team van belastingdeskundigen, die een diepgaande kennis hebben van de Europese en niet-Europese wet- en regelgeving op het gebied van btw, maar ook aan een zeer hoge mate van klanttevredenheid.  Door hun dienstverlening continu te verbeteren, helpen onze deskundigen om de conformiteit van facturen te garanderen en het bedrag van de terugvorderingen jaar na jaar te verhogen.

“Bij Taxback International is klanttevredenheid topprioriteit. Wij garanderen al onze klanten de hoogst mogelijke btw-teruggave.”
Mag Swan.

Maandelijkse nieuwsbrief
Elke maand verstuurt Taxback International een btw-nieuwsbrief met een samenvatting van de wijzigingen in de wet- en regelgeving met betrekking tot btw over de hele wereld. Bedrijven die geïnteresseerd zijn en de maandelijkse gratis nieuwsbrief willen ontvangen, kunnen zich hier inschrijven. Klik hier voor meer informatie over Taxback International en om te profiteren van een gratis evaluatie van uw mogelijkheden voor btw-terugvordering.

Related Articles

Fintech
Jul 2, 2020

Taxback International helpt bedrijven nieuwe inkomsten te genereren bij garantie conformiteit

Volg het Ierse voordeel voor de

Vul hieronder uw gegevens in om op de hoogte te blijven van de [sector]-voordelen van Ierland, uitgebreide succesverhalen van klanten te lezen en de perfecte [sector]-partner voor uw bedrijf te vinden.
    NU ABONNERENNU ABONNEREN

    Thank you

    for registering to our newsletter