Nieuws

Sterke samenwerking dankzij de meest flexibele beroepsbevolking ter wereld

Voor klanten zijn flexibiliteit en aanpassingsvermogen twee van de belangrijkste voorwaarden bij het kiezen tussen zakenpartners. Op beide vlakken voert Ierland voor 2017 de lijst aan in het Global Competitiveness Yearbook van het IMD. Dit aanpassingsvermogen stelt Ierse bedrijven in staat om met klanten mee te denken bij het vinden van oplossingen op maat en is van cruciaal belang geweest voor het zakelijk succes buiten de landsgrenzen.

Bij de uitvoer van langetermijnprojecten stellen Ierse bedrijven zich flexibel op en werken ze samen met klanten om tot de beste oplossingen te komen, wat voor uitdagingen en veranderingen zich ook voordoen. Vanwege de stevige concurrentie binnen de eigen landsgrenzen, hebben Ierse bedrijven klantgerichtheid bovendien hoog in het vaandel staan. Deze houding heeft ertoe geleid dat ze zich goed weten aan te passen aan de veranderende eisen van klanten in exportmarkten.

Het aanpassingsvermogen van Ierse exportbedrijven wordt verder in de hand gewerkt door een jonge, gemotiveerde en hoogopgeleide beroepsbevolking. Ierland heeft de jongste bevolking van Europa; meer dan de helft van de Ieren is jonger dan 35. De lokale beroepsbevolking behoort volgens de OESO tot de hoogst opgeleide ter wereld en het Ierse onderwijssysteem staat in de wereldwijde top tien als het gaat om het voldoen aan de eisen van een concurrerende economie.

Wereldwijd hechten klanten grote waarde aan de strategische samenwerkingsverbanden die ze hebben opgebouwd met Ierse bedrijven. Persoonlijke relaties, integriteit en daadkracht zijn de pijlers van deze samenwerkingen. Het zal voor deze klanten dan ook geen verrassing zijn dat Ierland in de top tien van meest betrouwbare landen ter wereld staat volgens het Country RepTrak-onderzoek uit 2017, dat zakelijke factoren in 55 landen onder de loep neemt.

Related Articles

Agritech

Met de evolutie van KEENAN wordt de cirkel gesloten dankzij de door technologie verder ontwikkelde slimme landbouw

Volg het Ierse voordeel voor de

Vul hieronder uw gegevens in om op de hoogte te blijven van de [sector]-voordelen van Ierland, uitgebreide succesverhalen van klanten te lezen en de perfecte [sector]-partner voor uw bedrijf te vinden.
    NU ABONNERENNU ABONNEREN

    Thank you

    for registering to our newsletter