Nieuws

Klantvertrouwen door stabiliteit, naleving van regelgeving en internationale oriëntatie

De Ierse overheid heeft de nadrukkelijke intentie uitgesproken om een volledig toegewijd lid van de EU te blijven. Onder de lidstaten is er dan ook geen volk te vinden dat zo optimistisch is over de toekomst van de EU als de Ieren. Volgens de laatste Standaard Eurobarometer-opiniepeiling is 77% van de Ierse bevolking hierover positief gestemd, ten opzichte van een EU-gemiddelde van slechts 50%.

Door Brexit is de stabiliteit van de supply chain voor bedrijven wereldwijd een belangrijke kwestie geworden. Ierland blijft een actief en toegewijd lid van de EU. Dit betekent zekerheid en continuïteit voor klanten uit de EU die aankopen doen bij Ierse bedrijven en geen risico dat de supply chain onderbroken wordt, er nieuwe tarieven worden ingevoerd of er zich juridische problemen voordoen. Dit is van cruciaal belang voor klanten in sectoren met strenge regelgeving, zoals de farmaceutische industrie en fintech.

Ierse bedrijven hebben de blik naar buiten gericht. Voor veel van onze b2b-bedrijven bestaat meer dan 90% van de verkoop uit export. Ierse bedrijven hebben bovendien ruimschoots ervaring in dienstverlening aan grote multinationals. Negen van de tien grootste ICT-ondernemingen ter wereld zijn in Ierland gevestigd, net als negen van de tien grootste farmaceutische bedrijven, 17 van de 25 grootste producenten van medische apparatuur en meer dan de helft van de belangrijkste financiële dienstverleners.

Door decennialange dienstverlening aan deze multinationals zijn Ierse bedrijven wereldwijd toonaangevend bij de naleving van internationale regelgeving. Ze weten te werken volgens de gedragscodes en regels van goedkeuringsinstanties uit zowel de EU als de VS, zoals de FDA en het Europees Geneesmiddelenbureau.

In de onzekere tijden na Brexit zorgen Ierse bedrijven voor zekerheid doordat ze werken vanuit een land met een stabiele supply chain. Volgens de Resilience Index van FM Global uit 2016 heeft Ierland zelfs de op twee na meest veerkrachtige supply chain ter wereld. Uit hetzelfde onderzoek blijkt dat de Ierse supply chain uitblinkt op het gebied van infrastructuur, kwaliteit van lokale leveranciers en transparantie.

 

Related Articles

Agritech

Met de evolutie van KEENAN wordt de cirkel gesloten dankzij de door technologie verder ontwikkelde slimme landbouw

Volg het Ierse voordeel voor de

Vul hieronder uw gegevens in om op de hoogte te blijven van de [sector]-voordelen van Ierland, uitgebreide succesverhalen van klanten te lezen en de perfecte [sector]-partner voor uw bedrijf te vinden.
    NU ABONNERENNU ABONNEREN

    Thank you

    for registering to our newsletter