Skip to main content
© 2018 Foto: Nils van Houts ***FREE OF © FOR EDITORIAL USE***
Tech Nieuws

Innovatieve Ierse en Nederlandse bedrijven in logistieke sector slaan handen ineen

Amsterdam, 23 november 2018 – Tijdens een handelsmissie van Ierland in Nederland, georganiseerd door Enterprise Ireland, zijn verschillende samenwerkingen bekrachtigd tussen Ierse en Nederlandse bedrijven. 

Eiratech Robotics – Costo
De Nederlandse logistiek specialist Costo gaat de technologie inzetten van het Ierse technologiebedrijf Eiratech Robotics, expert op het gebied van robotsystemen. Dit brengt orderpicken met behulp van robots voor veel meer bedrijven binnen handbereik – essentieel in een tijd waarin consumenten verwachten dat online bestelde producten binnen 24 uur in huis zijn. De inzet van de Eiratech Eirabot kan het aantal picks per uur verzesvoudigen.

 

Druid Software – Koning & Hartman
Technologie- en innovatiebedrijf Koning & Hartman zet de samenwerking voort met het Ierse Druid Software, ontwikkelaar van slimme software voor mobiele netwerken. Koning & Hartman werkt bij de afhandeling van (scheeps)ladingen met onbemande voertuigen, en de private LTE/4G applicatie van Druid Software zorgt voor de razendsnelle en vlekkeloze aansturing daarvan. In de sterk competitieve markt van vrachtafhandeling, waarin iedere seconde telt, zet deze technologie Koning & Hartman op voorsprong.

 

Druid Software en Corning, CapX & Avics
Voor schaalbare, veilige en toekomstvaste draadloze technologie in de Nederlandse gezondheidssector werken CapX Nederland, Avics en Corning samen met de Ierse mobiele netwerkspecialisten Druid Software. Ook dit is via een samenwerkingsovereenkomst bekrachtigd.

 

Enterprise Ireland
De samenwerkingsovereenkomsten zijn mogelijk gemaakt met ondersteuning van Enterprise Ireland, het handels- en innovatiebureau dat het Ierse mkb ondersteunt bij hun internationale ambities. Patrick Torrekens, hoofd van Enterprise Ireland Benelux: “Deze overeenkomsten tonen aan hoe goed Nederlandse en Ierse bedrijven bij elkaar horen, qua ondernemerschap, mentaliteit en innovatief vermogen. Wij zijn verheugd dat de inspanningen in de Benelux hun vruchten blijven afwerpen.”

Related Articles

Volg het Ierse voordeel voor de

Vul hieronder uw gegevens in om op de hoogte te blijven van de [sector]-voordelen van Ierland, uitgebreide succesverhalen van klanten te lezen en de perfecte [sector]-partner voor uw bedrijf te vinden.
    NU ABONNERENNU ABONNEREN

    Thank you

    for registering to our newsletter