Skip to main content

Ontdek uw fintech-voordeel

Fintech-klanten behalen wereldwijd concurrentievoordeel dankzij Ierse bedrijven.

ZOEK UW FINTECH-PARTNER

Waarom samenwerken met Ierse fintechbedrijven?

Ierland is als centrum voor technologie en financiële dienstverlening een kweekvijver voor toonaangevende innovatieve fintechbedrijven.

Toonaangevend in technologie

Acht van de tien grootste softwarebedrijven ter wereld hebben hun Europese hoofdkantoor in Ierland, dat met recht een technologische broedplaats mag heten. De geconcentreerde techsector is een rijke voedingsbodem voor talent en start-ups van wereldklasse.

Financieel centrum

Vanuit Ierland opereren ruim 250 van 's werelds meest succesvolle financiële dienstverleners en wordt ruim 40% van het totale mondiale hedgefondsvermogen beheerd. Ierland is zelfs de op drie na grootste exporteur van financiële diensten in de EU.

Uniek ecosysteem

Enterprise Ireland ondersteunt momenteel meer dan 200 Ierse fintechbedrijven en is gemeten naar het aantal transacties 's werelds een-na-grootste investeerder in de fintech. Het mag dan ook niet verbazen dat er zes Ierse fintechbedrijven op de Regtech 100-lijst staan.

Wat is nieuw in de Fintech-sector?

Voor innovaties in de financiële technologie kijkt de wereld naar Ierland.

Ontdek wat de Ierse fintech voor u kan betekenen.

VIDEO BEKIJKEN

Hoe Enterprise Ireland u kan helpen

Enterprise Ireland is de Ierse overheidsorganisatie voor handel en innovatie. Onze organisatie is opgericht om vruchtbare, langdurige zakenrelaties te ontwikkelen tussen buitenlandse bedrijven en Ierse partners.

Toegang tot innovatie

Als een van de grootste investeerders in startkapitaal leiden we bedrijven naar een rijke bron van baanbrekende Ierse ondernemingen.

Contact met bedrijven

Onze branche-experts begrijpen wat u nodig hebt en brengen u in contact met een selectie van Ierse partners die daarin kunnen voorzien.

Rechtstreekse introducties

Wij introduceren u rechtstreeks bij de juiste mensen in Ierse ondernemingen. Doeltreffender en makkelijker kan het niet.

Ierse bedrijven helpen bedrijven wereldwijd een voorsprong op de concurrentie te nemen HOE HET WERKT

Volg het Ierse voordeel voor de

Vul hieronder uw gegevens in om op de hoogte te blijven van de [sector]-voordelen van Ierland, uitgebreide succesverhalen van klanten te lezen en de perfecte [sector]-partner voor uw bedrijf te vinden.
    NU ABONNERENNU ABONNEREN

    Thank you

    for registering to our newsletter