Nieuws

De mogelijkheden van de goederenstroom binnen de EU

Enterprise Ireland en Port of Amsterdam organiseren op 22 november een seminar over de kansen en uitdagingen bij het vervoeren van producten van de Benelux naar Ierland en vice versa. Engeland wordt gezien als de brug naar Ierland. Dit kan een obstakel worden voor Ierland na de Brexit in maart 2019. Tijdens het seminar verkennen sprekers en deelnemers de kansen en mogelijkheden om de goederenstroom binnen de EU op peil te houden.

Daarnaast zullen klanten van Enterprise Ireland diverse oplossingen voor logistiek bespreken en uitleg geven over de uitdagingen van hun supply chain. Het evenement is gratis bij te wonen voor alle importeurs, exporteurs, logistieke dienstverleners, transporteurs en transportbedrijven uit de Benelux en Ierland. Engeland fungeert nu als brug bij goederenvervoer van de Benelux naar Ierland, maar hoe gaat het straks na de Brexit in maart? Laat u goed informeren op 22 november. Aanmelden kan middels deze link.

#Brexit #GlobalAmbition #EnterpriseIreland #IrishAdvantage #PortofAmsterdam #Evofenedex #Samskip #LuzernTechnologies #Costo #Eiratech #Combilift #Logistics #Supplychain #Landbridge #Transport #Freightforwarding #Customs #Warehousing #Consolidation

Related Articles

Agritech

Met de evolutie van KEENAN wordt de cirkel gesloten dankzij de door technologie verder ontwikkelde slimme landbouw

Volg het Ierse voordeel voor de

Vul hieronder uw gegevens in om op de hoogte te blijven van de [sector]-voordelen van Ierland, uitgebreide succesverhalen van klanten te lezen en de perfecte [sector]-partner voor uw bedrijf te vinden.
    NU ABONNERENNU ABONNEREN

    Thank you

    for registering to our newsletter