Datahoofdstad van de EU

Specialisten in regelgeving

Toonaangevende innovatie

Bewezen staat van dienst

De bouwsector van Ierland:

wereldvermaard om zijn ongeëvenaarde prestaties.

Van ontwerp, projectbeheer en cost engineering tot werktuigbouwkundige en elektrotechnische voorzieningen, Ierse hightech bouwbedrijven hebben wereldwijd een ongeëvenaarde reputatie voor het opleveren van complexe, grootschalige projecten.

Dankzij hun ervaring met toonaangevende multinationals in de biofarmaceutische industrie en datacenters in Ierland, weten Ierse bedrijven als de beste dat tijdige oplevering – binnen het budget en conform de hoogste internationale standaarden – bij klanten vooropstaat.

Ierse bedrijven hanteren bovenal een succesformule om de doelstellingen van hun klanten te behalen: een flexibele, probleemoplossende benadering en een doordachte keuze voor de nieuwste ontwikkelingen in bouwtechnologie.

Neem contact op met uw adviseur voor de bouwsectorNeem contact op met uw adviseur voor de bouwsector
Hightech bouwprojecten
Dornan - The Irish Advantage

Dornan Engineering: 20 jaar voorzien in de behoeften van multinationals

Dornan Engineering in Dublin investeert tijd en energie in het opbouwen van goede relaties met grote multinationals, die steeds opnieuw met het bedrijf willen samenwerken vanwege zijn betrouwbaarheid en aanpassingsvermogen….

Hightech bouwprojecten
Mercury - Partnering in Construction

Mercury Engineering: multinationale uitbreiding bevorderen met expertise en flexibiliteit

Mercury Engineering weet wat belangrijk is voor multinationals die een hightech bouwproject willen realiseren: medewerkers mobiliseren om binnen het vereiste tijdsbestek en op de gewenste locatie met hen samen te werken.

Hightech bouwprojecten

Multinationals sneller op de markt dankzij solide reputatie van Collen

De Ierse bouwondernemer Collen integreert modularisering en Building Information Modelling in zijn algemene werkwijze om aan de tijdvereisten van klanten te voldoen.

Het Ierse voordeel voor de bouw

Het Ierse Voordeel in de Bouwindustrie : complexe bouwprojecten binnen de tijd en binnen budget

Ierse bouw- en engineering-bedrijven behoren consistent tot de wereldtop bij bouwprojecten voor multinationals in de farmaceutische en datacenter-branche

Aanpassen heeft vele voordelen

Ierse bouw- en engineeringbedrijven beschouwen hightech bouwprojecten als een partnerschap. Ze bieden hun klanten een luisterend oor en passen zich tijdens het traject aan hun behoeften aan.

De innovatiewedloop: Het BIM-voordeel van Ierland bij bouwservices

Steeds complexere, grootschalige projecten moeten binnen steeds kortere termijnen worden gebouwd. Hierdoor hebben Ierse bouw- en engineeringbedrijven het voortouw genomen bij de introductie van tal van innovatieve technologieën en werkpraktijken.

Doe uw voordeel met exclusieve onderzoeken, casestudy's en nieuws uit uw regio

Meld u aan voor onze nieuwsbrief Meld u aan voor onze nieuwsbrief

Het laatste hightech bouwnieuws

Hightech bouwprojecten
januari 9 2018

Datacenters: vijf voorlopers in duurzaamheid

De nominaties voor de duurzaamste datacenters leveren zelden verrassingen op: ze bevinden zich vrijwel altijd in de koudere regio’s in Noord-Amerika en Noord-Europa. Dat is misschien niet eerlijk voor degenen…
Al het nieuws

Hulp nodig om de juiste partner te vinden?

Neem contact op met Patrick Torrekens, brancheadviseur

Volg het Ierse voordeel voor de

Vul hieronder uw gegevens in om op de hoogte te blijven van de [sector]-voordelen van Ierland, uitgebreide succesverhalen van klanten te lezen en de perfecte [sector]-partner voor uw bedrijf te vinden.
NU ABONNERENNU ABONNEREN

Thank you

for registering to our newsletter