Datahoofdstad van de EU

Specialisten in regelgeving

Toonaangevende innovatie

Bewezen staat van dienst

De bouwsector van Ierland:

wereldvermaard om zijn ongeëvenaarde prestaties.

Van ontwerp, projectbeheer en cost engineering tot werktuigbouwkundige en elektrotechnische voorzieningen, Ierse hightech bouwbedrijven hebben wereldwijd een ongeëvenaarde reputatie voor het opleveren van complexe, grootschalige projecten.

Dankzij hun ervaring met toonaangevende multinationals in de biofarmaceutische industrie en datacenters in Ierland, weten Ierse bedrijven als de beste dat tijdige oplevering – binnen het budget en conform de hoogste internationale standaarden – bij klanten vooropstaat.

Ierse bedrijven hanteren bovenal een succesformule om de doelstellingen van hun klanten te behalen: een flexibele, probleemoplossende benadering en een doordachte keuze voor de nieuwste ontwikkelingen in bouwtechnologie.

Neem contact op met uw adviseur voor de bouwsectorNeem contact op met uw adviseur voor de bouwsector
Hightech bouwprojecten

Linesight – Partner in de bouw van datacenters in heel Europa

6 jaar geleden koos Linesight voor Nederland als hub voor de uitbereiding van zijn datacenterproject. Paul Butler, een van de directeuren van het bedrijf, legt uit: “Nadat we enkele datacenterprojecten…

Hightech bouwprojecten
Dornan - The Irish Advantage

Dornan Engineering: 20 jaar voorzien in de behoeften van multinationals

Dornan Engineering in Cork investeert tijd en energie in het opbouwen van goede relaties met grote multinationals, die steeds opnieuw met het bedrijf willen samenwerken vanwege zijn betrouwbaarheid en aanpassingsvermogen….

Hightech bouwprojecten
Mercury - Partnering in Construction

Mercury Engineering: multinationale uitbreiding bevorderen met expertise en flexibiliteit

Mercury Engineering weet wat belangrijk is voor multinationals die een hightech bouwproject willen realiseren: medewerkers mobiliseren om binnen het vereiste tijdsbestek en op de gewenste locatie met hen samen te werken.

Het Ierse voordeel voor de bouw

Het Ierse Voordeel in de Bouwindustrie : complexe bouwprojecten binnen de tijd en binnen budget

Ierse bouw- en engineering-bedrijven behoren consistent tot de wereldtop bij bouwprojecten voor multinationals in de farmaceutische en datacenter-branche

Aanpassen heeft vele voordelen

Ierse bouw- en engineeringbedrijven beschouwen hightech bouwprojecten als een partnerschap. Ze bieden hun klanten een luisterend oor en passen zich tijdens het traject aan hun behoeften aan.

De innovatiewedloop: Het BIM-voordeel van Ierland bij bouwservices

Steeds complexere, grootschalige projecten moeten binnen steeds kortere termijnen worden gebouwd. Hierdoor hebben Ierse bouw- en engineeringbedrijven het voortouw genomen bij de introductie van tal van innovatieve technologieën en werkpraktijken.

Doe uw voordeel met exclusieve onderzoeken, casestudy's en nieuws uit uw regio

Meld u aan voor onze nieuwsbrief Meld u aan voor onze nieuwsbrief

Het laatste hightech bouwnieuws

Hightech bouwprojecten
april 19 2018

Voorbereiding op een verandering in datacenter-projectmanagement

De projectmanager wordt gezien als essentieel wanneer het gaat om het opleveren van een datacenter. Van alle jobs die nodig zijn tijdens de constructiefase lijkt dit dé job waarbij specifieke…
Al het nieuws
Hightech bouwprojecten
maart 29 2018

De beste toepassingen in datacenter bouwprojecten

De beste toepassingen van bouwprojecten voor datacenters kunnen worden samengevat als het inschakelen van het proces en het team om zo tot de best mogelijke resultaten te komen in functie…
Al het nieuws

Hulp nodig om de juiste partner te vinden?

Neem contact op met Patrick Torrekens, brancheadviseur

Volg het Ierse voordeel voor de

Vul hieronder uw gegevens in om op de hoogte te blijven van de [sector]-voordelen van Ierland, uitgebreide succesverhalen van klanten te lezen en de perfecte [sector]-partner voor uw bedrijf te vinden.
NU ABONNERENNU ABONNEREN

Thank you

for registering to our newsletter