Skip to main content

Ontdek voordelen voor uw bouwproject

Klanten in de hightech bouwsector hebben wereldwijd concurrentievoordeel door Ierse bouwbedrijven.

VIND EEN IERSE PARTNER VOOR UW BOUWPROJECT

Waarom samenwerken met Ierse bouwbedrijven?

Van ontwerp tot ruwbouw tot elektrische installaties, Ierse bedrijven hebben een onovertroffen reputatie als het gaat om het realiseren van grote, complexe projecten in binnen- en buitenland.

Innovatie

Door de eis van het steeds sneller realiseren van projecten van een steeds grotere complexiteit en omvang, hebben Ierse bouw- en constructiebedrijven zich ontwikkeld tot ware pioniers met het invoeren van innovatieve technologieën en werkwijzen.

Aanpassingsvermogen

Ierse bouw- en constructiebedrijven zijn het gewend om projecten samen met partners uit te voeren, continu naar klanten te luisteren en voortdurend in te spelen op hun behoeften. Hierdoor zijn ze in staat grote, technisch geavanceerde bouwwerken tijdig op te leveren, zelfs als er halverwege een project nog wijzigingen in het ontwerp zijn.

Staat van dienst

Als het aankomt op het realiseren van bouwprojecten voor internationale farmabedrijven en datacenterexploitanten, hebben Ierse bouwbedrijven wereldwijd een ongeëvenaarde reputatie.

Het laatste hightech bouwnieuws

De Ierse bouwsector staat voor topkwaliteit.

Ierse bouwbedrijven blinken wereldwijd uit door hun enorme aanpassingsvermogen en ervaring.

VIDEO BEKIJKEN

Hoe Enterprise Ireland u kan helpen

Enterprise Ireland is de Ierse overheidsorganisatie voor handel en innovatie. Onze organisatie is opgericht om vruchtbare, langdurige zakenrelaties te ontwikkelen tussen buitenlandse bedrijven en Ierse partners.

Toegang tot innovatie

Als een van de grootste investeerders in startkapitaal leiden we bedrijven naar een rijke bron van baanbrekende Ierse ondernemingen.

Contact met bedrijven

Onze branche-experts begrijpen wat u nodig hebt en brengen u in contact met een selectie van Ierse partners die daarin kunnen voorzien.

Rechtstreekse introducties

Wij introduceren u rechtstreeks bij de juiste mensen in Ierse ondernemingen. Doeltreffender en makkelijker kan het niet.

Ierse bedrijven helpen bedrijven wereldwijd een voorsprong op de concurrentie te nemen HOE HET WERKT

Volg het Ierse voordeel voor de

Vul hieronder uw gegevens in om op de hoogte te blijven van de [sector]-voordelen van Ierland, uitgebreide succesverhalen van klanten te lezen en de perfecte [sector]-partner voor uw bedrijf te vinden.
    NU ABONNERENNU ABONNEREN

    Thank you

    for registering to our newsletter