Ierse bouw- en engineeringbedrijven beschouwen hightech bouwprojecten als een partnerschap. Ze bieden hun klanten een luisterend oor en passen zich tijdens het traject aan hun behoeften aan.

Voor Ierse bouw- en engineeringbedrijven in de hightech bouwsector is klantenbinding de norm geworden. De reden hiervoor is dat ze zo goed tegemoetkomen aan de vereisten van klanten en met hen samenwerken om risico’s tot een minimum te beperken, zelfs bij de meest complexe constructies.

Al jarenlang boeken Ierse bouw- en engineeringbedrijven successen in het Verenigd Koninkrijk en op de Europese markt, niet alleen vanwege hun capaciteiten die tot de wereldtop behoren, maar ook omdat zij zich sterk hebben aangepast aan specifieke verordeningen en voorschriften en de manieren waarop bepaalde klanten het liefst werken.

Vaak zijn succesvolle Ierse bedrijven hun grote multinationale klanten ook gevolgd naar markten buiten Ierland. Ze zijn de voorkeursleverancier omdat klanten bij de bouw van nieuwe faciliteiten of de uitbreiding van bestaande faciliteiten met dezelfde teams en op dezelfde manier willen werken.

Doorgaans is het personeelsbehoud bij Ierse bouw- en engineeringbedrijven hoog. Hierdoor kunnen mettertijd vertrouwensrelaties worden opgebouwd tussen individuen en ervaren klanten maar weinig verstoringen bij de overstap naar hun volgende grote project.

Sterke en stabiele relaties zijn bijzonder belangrijk in de hightech bouwsector omdat projecten een uniek ecosysteem vormen, waarbij een complexe mix van hightech leveranciers als partner samenwerken met EPC-contractanten, wereldwijde ondernemingen en ontwikkelaars.

Een open oor hebben voor klantenbehoeften en de service erop aanpassen is een topprioriteit voor Ierse bedrijven in de hightech bouwsector. Die ondernemingszin en open manier van communiceren zorgt ervoor dat klanten zonder meer op de hoogte worden gebracht van nieuwe problemen en proactief oplossingen worden bedacht.

Ierse bouwbedrijven hebben ook een onberispelijke staat van dienst op het gebied van regelnaleving en hun engagement om veiligheid voorop te stellen.